Soma och kharma

2001 startades kharma, som var ett tematiskt chill/ljud-program, på THS Radio. Under åren utvecklades programmet mer mot redaktionell radio och i januari 2003 delades det upp i en del chill och del club. Emellertid behövde kharma en nystart och vi bytte namn på showen. Namnbytet kom då en krog i Stockholm som vi inte vill förknippas med redan var stor under namnet, men också för att flera tvivelaktiga näringsidkare använde namnet på dåliga samlingar.

Valet föll på Soma. Sagt och gjort så lades kharma ner i juni 2003 och i augusti startades Soma – club, chill & mix. Efter att ha kört non stop till våren 2005, tog vi en paus, för att åter starta upp programmet våren 2009. Nu med tillägget indie, som i independent, där vi avser allt intressant från electro, pop, shoegaze, hip hop till post punk. Så länge vi gillar musiken, får den vara med och leka i etern.

Inom en snart framtid kommer gamla spellistor presenteras här på sidan, men fokus ligger helt klart mer på framtidens söndagar och dagens musik.

Varannan vecka kommer det vara mer redaktionella program med intervjuer, reportage mm inom indie, club och chill, för att varannan vecka bjudas på mer mixar inom olika genre och diverse DJ:s. Som det ser ut nu i alla fall.

Först ut blir det den eminenta festivalen Sonar i Barcelona vi fokuserar på. Nu på söndag, 6/9,  22-23 sänder vi första delen.

| the Sound of Magic Art |

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s