Somas spellista 090920

Så var del 2 av Sónar-specialen avklarad i Soma och ni får en ny spellista! Soma var tillbaka till en timme och vi får se vad som händer framöver med tiden med mera. Hur som helst gick det klart bättre denna sändning, då hälsan börjar arta sig och hostan har sagt sitt.

Programmet rymde en hel del electronica, då från Sónar Day och fredagens musik, men även en försmak för nästa program då intervjun med sköna galningarna Crookers avhandlades och Little Boots som fick avsluta det hela. Hoppas att framöver kunna göra intervjun tillgänglig här på nätet, då det var riktigt trevligt, mer info längre fram.

I nästa program kommer det att bli mer nattklubbskänsla med musik från portugisiska kudorodansande Buraka som Sistema, kanadensiska technomästaren Richie Hawtin och franska electrogalningen SebastiAn, men mest ser jag fram emot att få ge er en intervju med den fantastiska fransmannen Sébastien Devaud, eller som han kallar sig – Agoria.

Med fans som Laurent Garnier och Carl Craig var det helt rätt man att avsluta fredagens natt och det var med ett stort leende vi hade dansat klart klockan sju på morgonen. Jag träffade honom senare under lördagen och fick en mycket trevlig pratstund, som jag vill ni ska få ta del av!

22-23 på söndag är det dags och det som vanligt på frekvensen 95,3 Mhz på FM-bandet i Stockholm eller på thsradio.se på webben, där det streamas live.

barc

Somas spellista 090920

Sonar-special, del 2

Ruari, Zinc & Tom Oberheim – Analogue

Nikka – Electric Force

Mano Le Tough – Here Goes Nothing

Kwazar, Author & El Santo – Sense

Micachu – Floor

Crookers – See The Crown

Crookers vs DJ Sega – Let The Bodys Hit Thunder (DJ HLM More Bass edit)

Crookers feat. Wiley & Thomas Jules – Businessman (DZ remix)

Crookers – What Up Y’all

Little Boots – Mathematics

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s