Somas Sónar-special, del 5

På söndag blir det del 5 i serien från sommarens Sónar i Barcelona. Det blir första programmet utan intervjuer, men som sagt istället blir det  massor av bra musik. Fokus i programmet kommer att ligga på lördagens dagartister och då den senare delen av dagen med bland annat Ed Bangers folk, men det kommer också att nosas lite på natten. Körschemat ligger klart och det är bara manus som ska skrivas för att infon för dagen ska bli så fulländad som möjligt.

Barcelona1

Musik i Sónar 5 blir det från följande artister: Sonicbrat, Natalia Lafourcade, Cardopusher, Guillamino, Kornél Kovács, LukidDSL , Busy P, Animal Collective, Fever Ray och Crystal Castles.

Nästkommande program, del 6 om Sónar kommer att bli vår avslutningsfest i Somas serie. Det blir då ett högre tempo från lördagsnatten och då med artister som Carl Craig, Orbital och Deadmau 5. Efter det har vi fokuserat klart på Sónar och kommer falla tillbaka i vår gamla form, där club, chill och indie samsas om utrymmet. Förhoppningen är att Soma ska kunna presentera ett paket från Sónar framöver på SoundCloud, frågan är bara när jag hinner med det…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s